Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

ORANJEBOEL 2017

een daverend feest voor Rijen

woensdag 26 april en donderdag 27 april 2017 
feesttent op het Burgemeester Sweenspleinmet WC Experience, UpperShelf, Los in de Kooi, Van Brenghe en de Bounties !


  


Stichting Juin staat ism café 't Rijens Vat weer garant voor een boordevol Koningsdagsfeest.
Woensdag 26 april gaat Oranjeboel denderend van start met een muzikaal feestprogramma (zie hier naast). Locatie: feesttent Burgemeester Sweensplein. Tent open 20:30u. Aanvang Programma 21:00u.WC EXPERIENCE

woensdag 26 april 2017

Waar WC Experience komt is ’t feest, groot feest. Braborock sinds 1989! Nummers van internationaal allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers; niets is WC EXPERIENCE te dol. Na 15 jaar weer terug in onze feesttent.UPPER SHELF

woensdag 26 april 2017

Upper Shelf is een jeugd bandje ontstaan uit het project Young Ones 2014 van stichting JUIN. Ze staan nu een aantal jaren met veel succes op eigen benen. Live muziek van "d'n bovenste plank!" Vanavond als supportact van WC Experience.

spelregels vrijmarkt.pdfKoningsdag 27 april 2017

Vanaf 8:00u start de kindervrijmarkt op het Burg. Sweensplein. Kijk hierboven voor de spelregels.

Om 11uur start op het Wilhelminaplein de versierde fietstocht. Alle kinderen worden hiervoor uitgenodigd. EMM zal de kinderen muzikaal begeleiden naar het Burg. Sweensplein (aankomst ca. 12:00uur). Op het plein staan natuurlijk weer springkussens opgesteld voor de kids; verzorgd door JUMBO Hapers Rijen. 


LOS IN DE KOOI

Koningsdag 27 april 2017

Los in de kooi is een muzikaal initiatief van jonge muzikanten uit Rijen en omstreken. Nummers van o.a. Foo Fighters Nirvana en Muse vliegen je om de oren! Voor de eerste keer in onze tent. Garantie voor een rockend begin van Koningsdag. Toegang gratis.

VAN BRENGHE

Koningsdag 27 april 2017 

Van Brenghe bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg en club circuit. Zij staan bekend om een zeer brede repertoire en spelen covers van de jaren 80 tot aan nu. Vorig jaar zetten zij de tent in no-time op zijn kop. Toegang gratis.

Koningsdag 27 april 2017

De Bounties zijn een echte gezellige 
feestband. Op het grootste feest in hun eigen Rijen mogen ze natuurlijk niet ontbreken. De Bounties gaan zorgen voor een waardige afsluiting van Oranjeboel 2017. De basis is voor hun optreden staat vast:…..FEEST in de tent!! Toegang gratis!!