Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.


Oranjeboel Koningsnacht

De opwarmer voor Koningsdag. En wat voor een. We hebben op deze avond twee geweldige acts op de planken van het spectaculaire Oranjeboel-podium.
De hits vliegen door de tent. Die beentjes gaan van de vloer!

Disco Daddies

De Disco Daddies stammen uit de discotijd (niet doorvertellen). Maar laat je geen zand in de ogen strooien, dit dynamische DJ-duo gaat samen nog geregeld op stap om ieder feestje van een vaderlijke les in vreugde, feel-good en soepele moves te voorzien.
De muziek? Lekkere (remix) platen uit de jaren 70, 80 en 90 en altijd in een feelgood, dansbare en zomerse jas. Én; met een kleine knipoog naar het Disco-tijdperk. Ze bestrooien de dansvloer dan ook met kleurrijke gimmicks en een brede glimlach. Deze papa’s nemen zich voor één avond allesbehalve serieus!


Legends

Vorig jaar heeft Rijen kennisgemaakt met Legends. Nu terug met een volledig programma op Koningsnacht! Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen.

Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog tempo een weergaloos muziek spektakel weg. Vette licht- en special effecten blazen de tent volledig op.
Are you ready for the Major League?!

Tickets

Info over ticket verkoop volgt.