Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Groots Oranjeboel Kids ProgrammaKoningsdag 27 april 2020

Oranjeboel kindervrijmarkt

Voor de vroege vogels en koopjesjagers de traditionele kindervrijmarkt rond om de feesttent op het Burgemeester Sweensplein. Zoek zelf een plaatsje om je spulletjes te verkopen. Het asfaltterrein moet vrij blijven voor het Oranjeboel Speelplein. Particulieren, verenigingen en Goede doelen acties zijn welkom; bedrijfsmatige, commerciele verkoop is niet toegestaan. Verkoop van koude en warme dranken is evenmin toegestaan. Toegang voor hulpdiensten vrijhouden. Respecteer de omgeving waar je te gast bent en neem niet verkochte handelswaar weer mee naar huis. De vrijmarkt is van 8:00u tot ca 14:00u. Veel plezier en succes!!

Professor Stinkmeyer

Oranjeboel zwerfvuilproject

Professor Stinkmeyer is een uitvinder met hele creatieve ideeën. Hij vindt het de hoogste tijd dat de mensen leren hoe het nu eigenlijk zit met dat zwerfafval want hij is een echte expert! Hij hergebruikt alles en dat maakt de professor wel een beetje….. eigenaardig.
[foto: meemaak theater]


Jumbo
Oranjeboel
Ontbijt concert

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar een Koningsdag Ontbijt concert. Harmonie Vlijt en Eendracht zorgt voor de muzikale omlijsting. Schuif gezellig aan bij buurtbewoners en andere Rijenaren om een boterhammetje te smeren en een eitje te tikken.
Mede mogelijk gemaakt door Jumbo Hapers Rijen.


Oranjeboel Springt!!

Met de spectaculaire bungee-trampoline spring je naar grote hoogte. Wie durft er een salto te maken?
En natuurlijk zijn er ook andere spelattracties op het Oranjeboel speelplein.

[foto: bungee holland]

Oranjeboel knutselt

Kom lekker knippen, plakken, kleuren, en knutselen. Maak wat moois voor de Koning, Maxima, jezelf of iemand anders. Rood, wit, blauw, en alle andere kleuren.
[PBB fotografie]

Oranjeboel Schminkt

Als de Koning jarig is mag je er leuk uit zien! Tover je gezicht om in fleurige kleuren voor het feest.
[PBB fotografie]

Oranjeboel kinderdisco

De beentjes van de vloer. Lekker dansen en springen op de echte kinder disco hits. Kom met je broertjes, opa's, vriendinnetjes, mama's, papa's, nichtjes, zusjes, vriendjes, oma's, neefjes, en doe mee!!
[PBB fotografie]


Oranjeboel goochelt

Goochelaar Hakarmi verbaast iedereen met zijn bijzondere trucs. Misschien mag jij hem wel helpen en verdien je een écht goochel-diploma. Ook zal Hakarmi zijn kunsten met ballonnen laten zien!
[foto Hakarmi]

Oranjeboel danst

Theaterschool Babzz neemt alle kinderen mee in een dans- en muziekspektakel.
[PBB fotgrafie]

Oranjeboel recyclet

Wij proberen zo veel als mogelijk de plastic bekertjes apart in te zamelen. Help jij mee? Voor elke meter gestapelde bekertjes krijg jij van ons €0,50. Wie haalt de meeste bekertjes op?