Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Oranjeboel 2019

20ste editie!!


Koningsnacht vrijdag 26 april --> TICKETS

Koningsdag zaterdag 27 april


Tot snel in de Feesttent in Rijen op het

Burgemeester Sweensplein!


Oranjeboel 2019

Op 26 en 27 april organiseert Stichting Juin in samenwerking met Café Eeterij 't Vermaeckde 20ste editie van Oranjeboel. Het belooft weer een daverend feest te worden. Laat je verrassen in de nieuwe feesttent die op het Burgemeester Sweensplein verrijst. Vanaf het schitterende podium vormt het live-muziekprogramma een garantie voor een geweldig feest in de tent. Hieronder vind je de acts van Oranjeboel 2019.

De Coronas

The Boys

Legends

De Bounties

26 april 2019 - Rock ’n’ Roll Animals, Crooners, Soul Divos & Reggae Rastas: De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie. De kaartverkoop is gestart, online of bij Jumbo Rijen en 't Vermaeck.

Koningsdag | Deze 4 Rijense boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond. De band is te boeken voor de festivals met gillende meiden, maar ook zeker voor privé feestjes zijn zij te boeken. Hits van nu wisselen zij af met all time classics. Van Bruno Mars tot Guus Meeuwis, ze doen ze allemaal! Nu eindelijk een optreden op eigen bodem! Toegang is gratis. Aanvang ca. 15:00u.

Koningsdag | LADIES AND GENTLEMAN! PLEASE WELCOME… LEGENDS!!!!

Deze 5 heavy hitters krijgen iedere zaal, feesttent en festival aan het springen.

Met de vetste medleys en mash-ups zet LEGENDS in hoog tempo een weergaloos muzikaal spektakel neer, waarbij het publiek omver wordt geblazen door een waanzinnige lichtshow en special –effects. Toegang is gratis.
Aanvang ca. 17:00u.


Koningsdag | De Bounties zijn een echte gezellige feestband! Op het grootste feest in hun eigen Rijen mogen zij natuurlijk niet ontbreken. De Bounties gaan zorgen voor een waardige afsluiting van Oranjeboel 2019. Vorig jaar bewezen zij zich dubbel en dwars met een enorm succesvolle en spetterende afsluiting. In Rijen is het een thuiswedstrijd voor deze enthousiastelingen en doen ze er altijd een extra schepje bovenop. De basis is voor hun optreden staat vast:…..FEEST in de tent!! Toegang is gratis.
Aanvang ca. 20:00u.
Bestel hier je tickets voor
De Coronas

Tickets €12,50 Verkrijgbaar bij Jumbo en 't Vermaeck.
Of via deze button online + €1 administratiekosten (dus €13,50)


Kindervrijmarkt

Koningsdag | Voor de vroege vogels en koopjesjagers de traditionele kindervrijmarkt rond om de feesttent op het Burgemeester Sweensplein. Zoek zelf een plaatsje om je spulletjes te verkopen. Het asfaltterrein moet vrij blijven voor het Oranjeboel Speelplein. Particulieren, verenigingen en Goede doelen acties zijn welkom; bedrijfsmatige verkoop is niet toegestaan. Verkoop van koude en warme dranken is evenmin toegestaan. Toegang voor hulpdiensten vrijhouden. Respecteer de omgeving waar je te gast bent en neem niet verkochte handelswaar weer mee naar huis. De vrijmarkt is van 8:00u tot ca 14:00u. Veel plezier en succes!!

Oranjeboel Kids programma

Koningsdag | Deze 20ste editie van de Oranjeboel pakken we eens goed uit voor de kids.
Kijk hiervoor op de speciale Oranjeboel Kids - pagina.

Toegang gratis.

Groot Oranjeboel Jumbo Ontbijt

Koningsdag | Stichting Juin bestaat 20 jaar en dat gaan we vieren met een Oranjeboel Jumbo Ontbijt. Wij nodigen alle Rijenaren uit om Koningsdag 2019 te beginnen met een lekker ontbijt in de tent samen met je buren en andere dorpsgenoten. Met medewerking van Jumbo Rijen. Dit alles met gezellige muzikale omlijsting van Piet Reinieren.
Aanvang 9:00u. Toegang gratis.

Barista

Op Koningsdag zal er voor de tent tijdens de kindervrijmarkt een écht Italiaans koffie-barretje staan, natuurlijk met Barista! Heerlijk genieten van allerlei koffiecreaties die door de barista worden bereid.

Snacks

Voor de lekkere trek uiteraard de kwaliteits snacks van Dun Bolle. Op Koningsdag van 16 tot 20u zelfs lekkernijen van de bakplaat.
Let op: betaling contant en geen PIN.