Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Oranjeboel 2018Koningsnacht donderdag 26 april

The Originals

support act DJ Jorn

Koop je kaartjes online via deze button >>> TICKETS


Koningsdag vrijdag 27 april

DJ Jorn, Familie Van Dijk, Spotlight Piano's en De Bounties.Tot snel in de Feesttent in Rijen op het

Burgemeester Sweensplein! 

  

Oranjeboel 2018

Op 26 en 27 april organiseert Stichting Juin in samenwerking met Café Eeterij 't Vermaeck de 19de editie van Oranjeboel. Het belooft weer een daverend feest te worden. Laat je verrassen in de nieuwe feesttent die op het Burgemeester Sweensplein zal verrijzen. Vanaf het schitterende podium zal het live-muziekprogramma een garantie vormen voor een geweldig feest in de tent. Hieronder vind je de acts van Oranjeboel 2018. Houd deze site in de gaten voor actuele berichtgeving en informatie over de kaartverkoop (tbv donderdagavond 26 april). 

Stichting Juin is nog op zoek naar een organisatie, kapel of (muziek)vereniging die de traditionele versierde fietstocht wil organiseren (voorheen door EMM). Interesse/nadere info?: info@juin.nl

 The Originals

Familie Van Dijk

Spotlight Pianos

De Bounties

26 april 2018 | 'The Originals!' Een formatie van top-muzikanten die werkelijk alles spelen en zingen. Vanaf het verzoekjespodium midden in de tent bepaal JIJ wat ze spelen. Je kent ze van hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538, Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten! Dit jaar staan zij als meest muzikale en interactieve live-act van Nederland gewoon in onze feesttent in Rijen! Samen zorgen we voor een geweldige start van Oranjeboel 2018! Tickets €12,50. Toegang 16+ | legitimatie verplicht. Aanvang 20:30u | Tent open 20:00u. VVK start 31 maart bij 't Vermaeck, Jumbo Hapers

Koningsdag | 'Familie Van Dijk' trapt het live programma op Koningsdag af! Een echte tribute-band van De Dijk. Alle klassiekers komen voorbij! Van “ik kan het niet alleen” tot “dansen, dansen, dansen”: een feest zal het worden! Toegang is gratis.

Koningsdag | 'Spotlight Piano's', niet geheel onbekend in Rijen. Regelmatig zetten zij in Rijen café ’t Vermaeck de boel op zijn kop. Deze allround muzikanten voelen precies aan wat de tent nodig heeft om uit zijn dak te gaan. Toegang is gratis!

Koningsdag | De Bounties zijn een echte gezellige feestband! Op het grootste feest in hun eigen Rijen mogen zij natuurlijk niet ontbreken. De Bounties gaan zorgen voor een waardige afsluiting van Oranjeboel 2018. Vorig jaar bewezen zij zich dubbel en dwars met een enorm succesvolle en spetterende afsluiting. In Rijen is het een thuiswedstrijd voor deze enthousiastelingen en doen ze er altijd een extra schepje bovenop. De basis is voor hun optreden staat vast:…..FEEST in de tent!!
Toegang is gratis!