Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Oranjeboel 2019

20ste editie!!


begin 2019 publiceren we het programma op deze site

Koningsnacht vrijdag 26 april


TICKETSKoningsdag zaterdag 27 april

Tot snel in de Feesttent in Rijen op het

Burgemeester Sweensplein!
Oranjeboel 2018

Op 26 en 27 april organiseert Stichting Juin in samenwerking met Café Eeterij 't Vermaeck de 19de editie van Oranjeboel. Het belooft weer een daverend feest te worden. Laat je verrassen in de nieuwe feesttent die op het Burgemeester Sweensplein zal verrijzen. Vanaf het schitterende podium zal het live-muziekprogramma een garantie vormen voor een geweldig feest in de tent. Hieronder vind je de acts van Oranjeboel 2018.


Op Koningsdag zal er voor de tent tijdens de kindervrijmarkt een écht Italiaans koffie-barretje staan, natuurlijk met Barista! Heerlijk genieten van allerlei koffiecreaties die door de barista worden bereid. 

 The Originals

Familie Van Dijk

Spotlight Pianos

De Bounties

26 april 2018 | 'The Originals!' Een formatie van top-muzikanten die werkelijk alles spelen en zingen. Vanaf het verzoekjespodium midden in de tent bepaal JIJ wat ze spelen. Je kent ze van hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538, De Vrienden van Amstel Live en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten! Dit jaar staan zij als meest muzikale en interactieve live-act van Nederland gewoon in onze feesttent in Rijen! Samen zorgen we voor een geweldige start van Oranjeboel 2018! Tickets €12,50. Toegang 16+ | legitimatie verplicht. Aanvang 20:30u | Tent open 20:00u. VVK start 30 maart bij 't Vermaeck, Jumbo Hapers. En online via onderstaande button.

Koningsdag | 'Familie Van Dijk' trapt het live programma op Koningsdag af! Een echte tribute-band van De Dijk. Alle klassiekers komen voorbij! Van “ik kan het niet alleen” tot “dansen, dansen, dansen”: een feest zal het worden! Aanvang 15:00u. Toegang is gratis.

Koningsdag | 'Spotlight Piano's', niet geheel onbekend in Rijen. Regelmatig zetten zij in Rijen café ’t Vermaeck de boel op zijn kop. Deze allround muzikanten voelen precies aan wat de tent nodig heeft om uit zijn dak te gaan. Aanvang 17:00u. Toegang is gratis!

Koningsdag | De Bounties zijn een echte gezellige feestband! Op het grootste feest in hun eigen Rijen mogen zij natuurlijk niet ontbreken. De Bounties gaan zorgen voor een waardige afsluiting van Oranjeboel 2018. Vorig jaar bewezen zij zich dubbel en dwars met een enorm succesvolle en spetterende afsluiting. In Rijen is het een thuiswedstrijd voor deze enthousiastelingen en doen ze er altijd een extra schepje bovenop. De basis is voor hun optreden staat vast:…..FEEST in de tent!!
Aanvang 20:00u. Toegang is gratis!
Bestel hier je ticketsKindervrijmarkt

Voor de vroege vogels en koopjesjagers de traditionele kindervrijmarkt rond om de feesttent op het Burgemeester Sweensplein. Zoek zelf een plaatsje om je spulletjes te verkopen. Het asfaltterrein moet vrij blijven voor het Jumbo Speelplein. Particulieren, verenigingen en Goede doelen acties zijn welkom; bedrijfsmatige verkoop is niet toegestaan. Verkoop van koude en warme dranken is evenmin toegestaan. Toegang voor hulpdiensten vrijhouden. Respecteer de omgeving waar je te gast bent en neem niet verkochte handelswaar weer mee naar huis. De vrijmarkt is van 8:00u tot ca 14:00u. Veel plezier en succes!!

Crazy kids disco show

De voetjes van de vloer voor de Rijense kids. DJ Jorn zal de boel in beweging brengen! Springen en dansen in de feesttent. Vraag verzoekjes aan voor jouw favoriet dansnummer en maak er een feestje van! Aanvang 12:30u. Toegang gratis.

Jumbo Speelplein

Op het terrein voor de feesttent zullen ook dit jaar enkele springkussens voor de jongste kids opgesteld staan. De papa's en de mama's worden wel verzocht hier zelf toezicht te houden. De springkussens zijn mogelijk gemaakt door Jumbo Hapers Rijen. Vanaf 10:00u is het springen maar!.