Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Groots Oranjeboel Kids ProgrammaKoningsdag 27 april 2019

Oranjeboel Recyclet

kindervrijmarkt

Voor de vroege vogels en koopjesjagers de traditionele kindervrijmarkt rond om de feesttent op het Burgemeester Sweensplein. Zoek zelf een plaatsje om je spulletjes te verkopen. Het asfaltterrein moet vrij blijven voor het Oranjeboel Speelplein. Particulieren, verenigingen en Goede doelen acties zijn welkom; bedrijfsmatige, commerciele verkoop is niet toegestaan. Verkoop van koude en warme dranken is evenmin toegestaan. Toegang voor hulpdiensten vrijhouden. Respecteer de omgeving waar je te gast bent en neem niet verkochte handelswaar weer mee naar huis. De vrijmarkt is van 8:00u tot ca 14:00u. Veel plezier en succes!!

Oranjeboel Springt

Spring een gat in de lucht op het springkussen voor de kleine kids. De grotere kids kunnen zich uitleven op de 20 meter lange hindernisbaan. En voor de echte waaghalzen de spectaculaire bungee trampo’s: spring boven de tent uit en máák die salto die je altijd al wilde maken.
Van 10:00u tot 16:00u.

Oranjeboel Jumbo Ontbijt


20 jaar Stichting Juin en 20 jaar Oranjeboel! Laten we deze Koningsdag eens goed beginnen met een lekker ontbijt. Voor alle Rijenaren van 1 tot 98 jaar; schuif gezellig aan. Mogelijk gemaakt met medewerking van Jumbo Hapers Rijen.
Van 09:00u tot 10:30u.

Oranjeboel Zingt

Ja-ja, wakker worden met Piet Reinieren. Onze enige echte dorpszanger zorgt voor de vrolijke noten tijdens het Oranjeboel Jumbo Ontbijt. Een gezellige start van Koningsdag.
En altijd al een keertje het Wilhelmus willen leren? Dat kan! Piet verzorgt om ca. 10:00u een workshop Wilhelmus voor de kinderen (en ouders). Zorg dat je er bij bent. Van 9:00u tot 10:30u.

Oranjeboel knutselt

Kom lekker knippen, plakken, kleuren, en knutselen. Maak wat moois voor de Koning, Maxima, jezelf of iemand anders. Rood, wit, blauw, en alle andere kleuren.
11:00u - 13:00u.


Oranjeboel Schminkt

Als de Koning jarig is mag je er leuk uit zien! Tover je gezicht om in fleurige kleuren voor het feest.
11:00u - 13:00u.

Oranjeboel fotografeert

Laat je vastleggen op de gevoelige plaat! Maak een te gekke foto, met hoedjes, sjaaltjes, kroontjes, brillen, boa's. Met medewerking van PBB Fotografie.
11:00u - 13:00u.

Oranjeboel goochelt

Goochelaar Hakarmi verbaast iedereen met zijn bijzondere trucs. Misschien mag jij hem wel helpen en verdien je een écht goochel-diploma. Ook zal Hakarmi zijn kunsten met ballonnen laten zien!
11:45u - 12:15u

Oranjeboel danst

Dit mag je natuurlijk niet missen: hét meest populaire dansje van dit jaar. Leer de echte Pasapas en Fornite-dansjes. Met medewerking van Theaterschool Babzz.
11:00u - 11:30u.
12:30u - 13:00u.

Oranjeboel recyclet

Oranjeboel-plein en -tent

Wij proberen zo veel als mogelijk de plastic bekertjes apart in te zamelen. Help jij mee? Voor elke meter gestapelde bekertjes krijg jij van ons €0,50. Wie haalt de meeste bekertjes op?


Oranjeboel kids disco

Als klap op de vuurpijl, gaan de beentjes van de vloer. Lekker dansen en springen op de echte kinder disco hits. Het kan allemaal op Koningsdag in Rijen. Dus kom met je broertjes, vriendinnetjes, opa's, papa's, nichtjes, zusjes, vriendjes, oma's, neefjes, mama's, kortom iedereen die (een klein beetje) soepel is in de benen. Het begin van deze Oranjeboel-middag is voor de kids! 13:00u - 14:00u.