Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Rijen ruikt

Stichting Juin organiseert op zondag 16 juni 2019 de 19de editie van Rijen Ruikt. Wij hopen heel Rijen en omstreken weer in beweging te krijgen. Rijen Ruikt brengt mensen samen op plaatsen waar men nooit komt.

U kunt deze dag genieten van tuinen, kunst, muziek, hapjes, drankjes en cultuur. Rijen Ruikt gaat over ‘groen’ in de breedste zin van het woord. Het volledige programma voor Rijen Ruikt 2019 wordt momenteel voorbereid.

Binnenkort zullen we u daar uitgebreider over informeren.

De tuineigenaren hebben met veel liefde en aandacht, maar ook voor erg veel geld hun tuin gemaakt zoals u deze aantreft. Wij verzoeken u dringend om de aanwijzingen te volgen. Het is absoluut verboden om iets te plukken of mee te nemen. Houdt u alsjeblieft toezicht op uw kinderen en voorkom dat zij in hun spel schade aanrichten. Plaats geen fietsen tegen een haag of hek maar op de standaard en zodanig dat anderen er geen last van hebben. Als u het verzoek krijgt om even te wachten dan is dat omdat er teveel mensen in de tuin zijn. Niet alle tuinen zijn rolstoelvriendelijk. Het is aan de tuineigenaren om te bepalen wat mogelijk is. De tuinen zijn geopend van 10.00 u. tot 17.00 u.


Deelnemen

Wil jij meedoen aan Rijen Ruikt 2019? Geef je dan op!

Stuur je aanmelding naar rijenruikt@juin.nl.

Routekaart

Alle deelnemers en locaties van Rijen Ruikt zijn weergegeven op de overzichtelijke routekaart, met een korte beschrijving. Deze routekaart is gratis, wordt huis aan huis verspreid via het Weekblad van Gilze en Rijen; en daarnaast te downloaden via deze website.

De tuineigenaren wachten op u, zodat zij hun passie voor groen met u kunnen delen.
Verplaats u zo veel als mogelijk per fiets om parkeerdrukte te vermijden.


Rijen Ruikt zoekt vrijwilligers!

Heb je altijd al eens een bijdrage aan Rijen Ruikt willen leveren, maar wist je niet hoe? Dan zijn we op zoek naar jou! Er zijn enkele vacatures in de werkgroep. Dus vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de organisatie van Rijen Ruikt, of wil je wat meer informatie?

Neem dan even contact met ons op via info@juin.nl.