Stichting JUIN

culturele evenementen in Rijen voor iedereen door iedereen.

Rijen ruikt 2018

zondag 10 juni 2018 | 10:00u - 17:00u


Belangrijke wijziging op routekaart Rijen Ruikt!

Nummer 33 op de routekaart is Suzanne Broers. Het correcte adres bij deze locatie moet zijn Veenstraat 16 te Molenschot!

(niet Schoolstraat)

Rijen ruikt

Stichting Juin organiseert op zondag 10 juni 2018 de 18de editie van Rijen Ruikt. Wij hopen heel Rijen en omstreken weer in beweging te krijgen. Rijen Ruikt brengt mensen samen op plaatsen waar men nooit komt.

U kunt deze dag genieten van tuinen, kunst, muziek, hapjes, drankjes en cultuur. Rijen Ruikt gaat over ‘groen’ in de breedste zin van het woord. Het volledige programma voor Rijen Ruikt 2018 wordt momenteel voorbereid.

Binnenkort zullen we u daar uitgebreider over informeren.

De tuineigenaren hebben met veel liefde en aandacht, maar ook voor erg veel geld hun tuin gemaakt zoals u deze aantreft. Wij verzoeken u dringend om de aanwijzingen te volgen. Het is absoluut verboden om iets te plukken of mee te nemen. Houdt u alsjeblieft toezicht op uw kinderen en voorkom dat zij in hun spel schade aanrichten. Plaats geen fietsen tegen een haag of hek maar op de standaard en zodanig dat anderen er geen last van hebben. Als u het verzoek krijgt om even te wachten dan is dat omdat er teveel mensen in de tuin zijn. Niet alle tuinen zijn rolstoelvriendelijk. Het is aan de tuineigenaren om te bepalen wat mogelijk is. De tuinen zijn geopend van 10.00 u. tot 17.00 u.


Deelnemen 

Wil jij meedoen aan Rijen Ruikt 2018? Geef je dan op!

Stuur je aanmelding naar rijenruikt@juin.nl

Routekaart

Alle deelnemers en locaties van Rijen Ruikt zijn weergegeven op de overzichtelijke routekaart, met een korte beschrijving. Deze routekaart is gratis, wordt huis aan huis verspreid via het Weekblad van Gilze en Rijen; en daarnaast te downloaden via deze website.

De tuineigenaren wachten op u, zodat zij hun passie voor groen met u kunnen delen.
Verplaats u zo veel als mogelijk per fiets om parkeerdrukte te vermijden.

Hieronder download u de recente en juiste routekaart voor Rijen Ruikt 2018. In de gedrukte versie van de routekaart is een fout ontdekt. Routepunt 10 is later aan de omschrijving toegevoegd. Helaas staat het punt niet op de plattegrond, hierdoor schuift de nummering vanaf nummer 10 één nummer door. Voorbeeld: nummer 12 in de omschrijving is nummer 11 op de plattegrond.
Nummer 33 op de routekaart is Suzanne Broers. Het correcte adres bij deze locatie moet zijn Veenstraat 16 te Molenschot! (niet Schoolstraat)

Ons excuses voor het ongemak.